Ocene o Prostamin Forte

 • Semso
  »Pri 25 letih je zbolel za akutnim bakterijskim prostatitisom. Agonija je bila strašna. Po ozdravitvi je po nasvetu zdravnika začel jemati Prostamin in paziti, da se ne okuži. Zdravilo pijem dva ali tri hode na leto. Dobro se počutim! "
  Prostamin Forte
 • Nejc
  »Prostamin jemljem skupaj z drugimi zdravili za zdravljenje sečil. Opazil sem izboljšanje spolne funkcije. Razpoloženje se mi je izboljšalo, čeprav nisem verjel, da lahko bučna semena in druge rastline kaj pozdravijo. A navsezadnje se zdravijo in zdravijo se brezhibno! S pomočjo kapsul se je moje osebno življenje vrnilo v normalno stanje. "
  Prostamin Forte
 • Jan
  »Ko sem bila stara več kot 60 let, sem ugotovila, da je pojav simptomov prostatitisa vprašanje časa. Videl sem, kako moji prijatelji trpijo zaradi te bolezni . . . Iskal sem informacije na internetu in ugotovil: poceni Prostamin je boljši in učinkovitejši od drage kemične sintetike. Pijem kapsule, pojav prostatitisa je bil odložen za nedoločen čas.
  Prostamin Forte
 • Nik
  »V službi me je zeblo, bolezni so se začele tam, kjer so najmanj pričakovali. Starejši prijatelj mi je svetoval, naj pijem Prostamin. Ne takoj, ne v enem dnevu, ampak je vse minilo v kakšnih 20 dneh, zato je priporočljivo, da ga jemljete še en mesec, da se prepričate. Še naprej bom, saj je biti bolan zaradi vnetja izločalnega sistema strašna muka.
  Prostamin Forte
 • Vebi
  »Prostamin dajem možu, kot ga je predpisal zdravnik. Zeliščni pripravek uporabljam kot stimulans spolne aktivnosti. Po mojem subjektivnem mnenju deluje odlično. To je razvidno vsaj iz dejstva, da pogostost in kakovost najinega seksa z možem ostajata na enaki ravni in se ne zmanjšujeta. "
  Prostamin Forte
Uporabniška ocena Prostamin Forte
4.7
27