Navodila za uporabo Prostamin Forte

Kapsule za zdravljenje prostatitisa, ki vsebujejo najmanj 500 mg učinkovin rastlinskega pripravka, so zaprte v pretisne omote in pakirane v kartonsko škatlo. Ena škatla vsebuje 30 Prostamin kapsul.

Poleg pretisnih omotov je v škatli priloženo tudi tiskano navodilo za pripravo. Na sprednji strani škatle so podatki o proizvajalcu, natisnjen je logotip in polno ime zdravila, navodila za pravilno uporabo zeliščnega kompleksa za zdravljenje prostatitisa in bolezni sečil.

Uporaba Prostamin kapsul v Sloveniji je odobrena s strani Državne farmacevtske komisije.

Indikacije in kontraindikacije

Moški s prostatitisom pije kapsule Prostamin

Indikacije za uporabo zdravila Prostamin so kakršne koli poškodbe prostate in urogenitalnega trakta.

Nima kontraindikacij. Pri boleznih imunskega sistema jemljite previdno.

Način uporabe

Zdravljenje prostatitisa in bolezni genitourinarnega sistema - indikacije za uporabo Prostamina. Vzemite eno kapsulo zjutraj in zvečer po ali med obrokom. Pijte z veliko vode.

Potek zdravljenja je mesec in pol do dva. Drugi tečaj zdravljenja je predpisan tri tedne po koncu prejšnjega. Dovoljeno je neomejeno število tečajev zdravila.

Opozorila

Jemanje zeliščnih zdravil ne nadomešča uživanja zelenjave in sadja. Pred začetkom sestanka je priporočljivo, da se posvetujete s specializiranim strokovnjakom: zdravnik vam bo povedal, kako uporabljati zdravilo v vsakem posameznem primeru.

Preseganje priporočenega odmerka ne poveča učinkovitosti zdravila. Primeri prevelikega odmerjanja niso znani. Dovoljen hkratni vnos vitaminsko-mineralnih kompleksov in kapsul Prostamin.

Pogoji skladiščenja

Shranjujte na hladnem, suhem mestu, zaščitenem pred neposredno sončno svetlobo, največ tri leta. Hranite izven dosega otrok. Začeti pretisni omot hranite v hladilniku. Datum izdelave je odtisnjen na škatli.