Izkušnja uporabe Prostamin Forte

Specialisti urologije so nabrali bogate izkušnje s predpisovanjem Prostamin kapsul za prostatitis. Zdravilo, ki nima stranskih učinkov in kaže visoko učinkovitost pri uporabi kot terapevtsko in profilaktično sredstvo, je priljubljeno pri zdravnikih in bolnikih.

Tomas prikazuje rezultat zdravljenja s kapsulami Prostamin

Zgodba našega kupca

Izkušnjo uporabe deli Tomasz Hanichka, prebivalec Ostrave na Češkem.

»Začetni prostatitis se ni pokazal na noben način, razen v spremembi konsistence ejakulata. Bilo je pred več kot tridesetimi leti, po ločitvi in prehodu iz fizičnega dela v pisarniško delo. Te spremembe mi niso povzročale tesnobe, k zdravniku sem šel desetletja pozneje, po upokojitvi.

Zdravnik je diagnosticiral kronični prostatitis in izrazil zaupanje v popolno okrevanje od bolezni. Nisem pa občutil opaznega nelagodja, zato se predpisanemu zdravljenju in navodilom za ponovljene preiskave nisem posvečal ustrezne pozornosti.

Po približno dveh letih je postala jasna zmotnost mojega stališča. Dobila sem bolečino in težo v presredku. Težave z uriniranjem. Težko mi je postalo najprej sedeti na stolu s trdim sedežem, nato pa na kosih oblazinjenega pohištva.

Kapsule Prostamin so pakirane v pretisnem omotu

Obisk pri zdravniku je bilo treba ponoviti. Zdravnik je predpisal antibiotike in druga zdravila ter opozoril, da zdaj, ko so vse žleze okužene, zdravljenje prostatitisa z zdravili morda ne bo dalo 100-odstotnega učinka. V tem primeru bom po prehodu bolezni v fazo remisije moral do konca življenja jemati vzdrževalna zdravila.

Zdravnik je z mize vzel škatlo s tabletami in povedal, kako uporabljati zdravilo. Zato sem začel jemati kapsule Prostamin za zdravljenje prostatitisa. Prvi tečaj je trajal 60 dni in se je začel po zaključku zdravljenja z antibiotiki. Zdravnik mi je zagotovil, da je Prostamin tisti, ki v tem obdobju ni dovolil, da bi se bolezen ponovno manifestirala.

Po tem sem si vzel dvotedenski premor in spet pil zeliščno zdravilo en mesec, ne dva. Od takrat se nadaljuje: kupim dve škatli kapsul, to je samo za en mesec, pijem jih tako, kot je treba po navodilih, nato naredim kratek odmor 15-20 dni. In vse znova.

Od zadnjega srečanja z urologom je minilo več kot dve leti in pol. Bolečine v prostati me ne motijo, uriniranje je normalno. Z zdravnikom se pogovarjamo po telefonu, redko. Pokliče na test, ne grem: Prostamin mi je pomagal, da sem se vrnil v normalno stanje, vendar ne iščejo dobrega od dobrega. Vesel sem, da sem napisal to oceno, upam, da bo komu pomagal. "